Βγάλτε εύκολα λεφτά απο τα site σας!

2013-02-25 19:47

Τι είναι το adf.fly;

Το adf.ly είναι μια υπηρεσία που σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε χρήματα από τα links στην ιστοσελίδα σας. Ακόμη και αν δεν έχετε ιστοσελίδα αλλά θέλετε να βγάλετε χρήματα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία αυτή στο facebook ή στο twitter ή σε οποιοδήποτε φόρουμ.


Πως δουλεύει;
 
Αρχικά πάτε στο
adf.ly και κάνετε εγγραφή στη υπηρεσία.

Για να κάνετε εγγραφή πατήστε εδώ adf.ly/?id=3441954.

Η εγγραφή είναι υπόθεση δυο λεπτών. Μετά τη εγγραφή  σας είσαστε έτοιμοι να αρχίσετε να βγάζετε λεφτά! Για να κάνετε χρήση του adf.ly πρώτα κάνετε log-in. Αντιγράφετε στο πεδίο το url του link που θέλετε να μικρύνετε και πατάτε shrink. Αυτό ήταν! Αντιγράφετε από το πεδίο τη νέα μορφή του link και το βάζετε στη ιστοσελίδα/facebook/twitter σας. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο link σας εσείς βγάζετε χρήματα.

 
Πόσα χρήματα θα βγάζω;

 
Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ στο link σας αυτόματα εμφανίζεται μια διαφήμιση στον χρήστη και εσείς πληρώνεστε. Το πόσα θα βγάζετε εξαρτάται από το πως θα προβάλλεται στο χρήστη η διαφήμιση. Τη στιγμή που γράφτηκε αυτή η ανάρτηση το CPV (Cost Per View) για Ελλάδα ήταν  $3.20 ανα 1000 εμφανίσεις.

Το ελάχιστο ποσό πληρωμής είναι $5.00. Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω paypal. Οι πληρωμές γίνονται την πρώτη δευτέρα κάθε μήνα. Αν δεν συμπληρώσετε $5.00 σε ένα μήνα μην ανησυχείτε το ποσό σας μεταφέρεται και στον επόμενο μήνα!